Städning och livspussel

Hej på er alla läsare och riktigt välkomna in till bloggen som jag hoppas att ni ska tycka om. Idag ska jag berätta för er om hur jag som är en ensamstående tvåbarnsmamma i Sala gör för att få hela tillvaron att gå ihop. Det bästa som har hänt mig är mina barn som idag är tio och tolv år gamla. Det näst bästa är tiden som blir över att tillbringa tillsammans med mina pojkar. Detta hade knappast varit möjligt om jag inte använt mig av en städfirma som heter Pernillas Alltjänst i Sala. De kommer hem till mig var tredje vecka och städar och gör det fint och underlättar så mycket för mig och min familj. 

   

Jag har mycket att stå i. Jag arbetar som egen företagare här i Sala med långa arbetsdagar. Barnen deltar i olika aktiviteter på sin fritid och jag behöver ofta skjutsa dem. Mat ska lagas och läxor ska förhöras. Vi tycker om att göra saker tillsammans som att gå på bio eller utforska olika delar i vår vackra stad. Helgerna är heliga. Då lagar vi god mat och bara umgås. Jag har verkligen ingen lust att städa bort min fritid. Jag måste säga att Pernillas Alltjänst i Sala gör ett riktigt bra jobb med att städa hemma hos mig. Det här är ju ett företag som många skulle kunna ha nytta av att anlita. Behöver du också hjälp med städning eller trädgårdsarbete, så rekommenderar jag dig att kontakta detta företag! De kan hjälpa till med det mesta som rör städning eller trädgårdarbete, och de är också godkända att bedriva hemtjänst. Det är bra att välja ett företag som finns på orten. Tack vare att Pernillas Alltjänst finns, så får jag nu livspusslet att gå ihop!