Massage som jag rekommenderar

Hej på er alla läsare. Jag är uppe väldigt tidigt, morgonpigg som jag är. Så här tidigt på morgonen är det var en sak som jag ville berätta för er här i min blogg. Jag tänker skriva om hur jag gjorde när jag under sommaren fick problem med spänningar och värk i axlar och rygg, och hur jag hittade ett sätt att komma till rätta med problemet. Det finns säkert många fler än jag som skulle ha nytta av den massage som jag fick på ett ställe som heter Ingmårhälsan. Massage för oss i Sunne, Torsby och i Munkfors. 

 

Jag är en kvinna som jobbar inom äldreomsorgen. Det är tunga lyft, jag går och står mycket i jobbet och kroppen började säga ifrån. I somras blev värken akut. Jag beställde tid på Ingmårhälsan via deras system “boka direkt” på hemsidan, och fick en mycket välgörande, skön, stressreducerande och avslappnande massage. Redan efter första behandlingstillfället blev jag betydligt bättre. Jag har fortsatt att komma tillbaka med jämna mellanrum, och nu behöver jag inte starta dagarna med värktabletter. Jag är riktigt belåten med vad massagen har gjort för mig. Om du liksom jag har problem med spänningar och värk, eller om du bara är i behov av en skön och avstressande massage så rekommenderar jag dig att gå dit. Jag blev förvånad över hur prisvärt detta är, det gör nytta till en låg kostnad! 

  

Min rygg och mina axlar har verkligen mjukats upp och värken är i stort sett borta. Jag går inte längre med uppdragna och spända axlar och jag fungerar mycket bättre, både i jobbet och privat. Jag har fått ny energi, när kroppen mår bra mår psyket också bra. Jag till och med sover bättre om nätterna. Nu ska jag strax cykla iväg till jobbet här i Sunne! 

Du gillar kanske också...