Har du fått en plåtskada på bilen?

Tjenare och hallå! Idag hade jag tänkt att berätta för er om ett företag som jag riktigt känner på mig är ett sådant företag som ni skulle kunna ha nytta av att veta om. Det är lätt hänt att man får en skada på bilen i lacken, och om detta sker och man dessutom befinner sig i Gävle med omnejd, ja då finns det ett företag som kan ordna till det mesta inom lackering och plåtskador i Gävle. Jag har själv vänt mig dit och det här företaget heter Autolack i Gävle AB. 

Det här är ett företag som består av ett litet men glatt gäng som arbetar mycket bra ihop och har så gjort under lång tid, till glädje och till nytta för alla som har drabbats av plåtskador i Gävle. När olyckan var framme så visste jag att det var till det här företaget som jag skulle vända mig. Jag har nämligen en kompis som fick hjälp av dem för några månader sedan och han hade berättat för mig om det här företaget. Jag hade ingen aning om att det även går att få hjälp med bilreparationer men det talade personalen om för mig när jag var där. Nu fick jag bra hjälp som inte heller kostade allt för mycket så jag känner mig verkligen nöjd och belåten med det här företaget. Så skulle det vara så att ni behöver hjälp med någon plåtskada eller lackering, eller med någon bilreparation, då kan ni göra som jag och lämna er bil till det här företaget som verkligen är experter inom bland annat det här med plåtskador i Gävle. I den bästa av världar hade man förstås önskat att ingen skulle behöva få en skada på bilen, men så ser tyvärr inte verkligheten ut! 

Du gillar kanske också...