Det ska va fackmannamäsigt utfört

God morgon alla mina läsare och välkomna in till bloggen. Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle måla och tapetsera om i min bostadsrätt i Lund. Det var sov- och vardagsrummet som skulle snyggas till. Jag behövde helt enkelt en målare som skulle göra jobbet! Jag tänker berätta om det företag som hjälpte mig med detta. Det är ett företag som heter Solid Måleri Entreprenad i Malmö som gjorde jobbet. Några boende här i vår bostadsrättsförening hade anlitat sig av just detta företag, när det gällde olika slags målnings- och tapetseringsjobb, och hjälp med att sätta kakel

  

En granne i lägenheten bredvid hade fått köksluckorna omlackerade och nya tapeter i hallen. Det blev jättesnyggt och verkligen fackmannamässigt utfört. Jag blev också sugen på att göra i ordning i min lägenhet, och uppriktigt sagt så var det på tiden. Tapeterna hade suttit uppe i över 10 år och sett bättre dagar. Det här företaget är ett relativt nystartat företag. Inte desto mindre med ett mycket gediget kunnande inom tapetsering och målning och mycket, mycket annat. Detta märktes tydligt för jobbet de utfört är av högsta kvalitet. Det är som om min lägenhet har fått sig ett ordentligt skönhetslyft. Nu blev det fackmannamässigt utfört, inte amatörmässigt som det blivit om jag gett mig på detta själv. Så om du liksom jag är i behov av hjälp i Lund med omnejd så kan både jag och mina grannar rekommendera dig att höra av dig till Solid Måleri entreprenad i Malmö. Hantverkarna har alla nödvändiga utbildningar och certifikat och dessutom är det väldigt prisvärt att anlita denna firma. Du kan alltid begära en offert och sedan fundera i lugn och ro på deras föreslagna åtgärder, utan några förpliktelser. Ha en fortsatt fin dag! 

 

Du gillar kanske också...